"microsoft office 2010 gratis downloaden" - Views: 1,297 · Hits: 1,297 - Type: Public

microsoft office 2010 gratis downloaden nederlandse versie


Microsoft heeft de definitieve versie van het langverwachte Microsoft Office 2010 gelanceerd.

Een solide definitieve versie
Ik heb maanden geleden de technische preview en de beta-versie getest en gelukkig heb ik een aantal nieuwe functies en verbeteringen gevonden in de definitieve versie. Om te beginnen bevat het Microsoft Office 2010 Home en Businesspack vijf applicaties, namelijk Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Als u meer Office-apps moet testen, kunt u in plaats daarvan Microsoft Office 2010 Professional Plus proberen.

Als wij wijzigingen achterlaten, is de waarheid dat Microsoft Office 2010 vrijwel dezelfde functies heeft die we al in de technische preview hebben gezien. Het contextmenu in Word is bijvoorbeeld sterk verbeterd en laat je de veranderingen zien in real-time als je door de verschillende opties bladert. U kunt nu video's toevoegen aan uw PowerPoint-presentaties, verwijderen van overbodige berichten uit gesprekken in Outlook en voeg kleine kleurenkaarten in cellen in Excel-spreadsheets. Er zijn ook tools om tekst te vertalen, screenshots te maken en te gebruiken en speciale effecten toe te passen op de afbeeldingen die u in uw documenten gebruikt. Bovendien kunt u met Microsoft Office 2010 uw documenten op SkyDrive opslaan en ze in slechts twee klikken online delen.

Wat de prestaties betreft, lijkt Microsoft Office 2010 zo snel en licht op systeembronnen als de technische preview. Er is een aanzienlijke verbetering in de tijd die de suite-apps uitvoeren om te starten en hoe ze zich gedragen wanneer ze werken op uw documenten.

Enkele veranderingen in gedachten houden
Wat de verschijning betreft, zijn alle Microsoft Office 2010-apps een beetje gewijzigd. Ze houden nog steeds de "lint" -interface - in een veel duidelijke, bijna minimalistische stijl - maar de Office-knop is vernoemd tot 'Bestand' en laat nu een ander venster zien. Het bevat niet alleen directe toegang tot alle documentgerelateerde taken, maar bevat ook gedetailleerde informatie over het document waar u momenteel aan bent.

Glad en slank
In totaal is Microsoft Office 2010 een uitstekende productiviteitssuite met geweldige nieuwe functies die het makkelijker en comfortabeler maken om te gebruiken, en ook tot een nog meer professionele oplossing voor dagelijkse taken.

Gemakkelijk te gebruiken en zeer nuttig
Met Microsoft Office 2010 Home and Business kunt u de nieuwe, langverwachte versie van de meest populaire productiviteitssuite ter wereld testen.

Microsoft Office 2010 ondersteunt de volgende formaten

DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, MDB, ACCDB, PUB, RTF, TXT, HTM, JPG, PNG, TIF, EMF, WMF, XML, WRI, ODT, ODP, ODS, WMV, AVI, PDF

DOWNLOADEN: http://triggerinstalls.com/671598